HOOGSTRATEN INSTALLATIES

Hoogstraten Installaties is een jong, professioneel installatiebedrijf in Groesbeek. Jeroen Hoogstraten richtte het bedrijf in januari 2014 op, nadat hij mee heeft gedaan aan de beroepenwedstrijd waar hij Nederlands, Fins en Europees kampioen is geworden. Het bedrijf is afgelopen jaren gegroeid en we staan u te hulp met ons team.

Iedere medewerker beschikt over een erkende opleiding en is in het bezit van diverse certificaten. Onze medewerkers denken met u mee en staan garant voor kwaliteit. 

Omdat het bedrijf groeiende is de vriendin van Jeroen in 2018 bij het bedrijf erbij gekomen; Emmy Duijnstée. 

WELBIE SANITAIR

Omdat Jeroen en Emmy graag het totale pakket willen aanbieden en het bedrijf nog steeds groeiende is, hebben zij samen sinds 1 januari 2020 Welbie Sanitair overgenomen. Hier kunnen zij samen met hun collega’s van Welbie Sanitair complete badkamers aanbieden, inclusief de installatie.

Ook willen wij in de toekomst duurzame warmtetechniek showen in onze showroom. Er is hier steeds meer vraag naar en in onze showroom is dit mogelijk.

KWALITEIT

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij beide bedrijven. Jeroen houdt zich daarom zo veel mogelijk bezig met Hoogstraten Installaties, dat een erkend installatiebedrijf is. Ook is Hoogstraten Installaties een erkend leerbedrijf, wat inhoud dat er stagiairs opgeleid kunnen worden en de kans geven om werkervaring op te doen.

Emmy zal zich vooral met haar collega’s richten op Welbie Sanitair. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 024 744 0132 
of info@hoogstrateninstallaties.nl.