CV ketel onderhoud

Om het huis lekker warm te hebben en heerlijk te kunnen douchen, is het van belang dat de cv-ketel het altijd doet. Maar zoals elk apparaat eens in de zoveel tijd onderhoud nodig heeft, geldt dat ook voor een cv-ketel.

Wij willen u hier graag bij helpen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u gebruik maken van een onderhoudscontract. Wij bieden deze contracten aan vanaf € 125,- per jaar, met een jaarlijkse controle. Wij zullen u er elk jaar aan herinneren en voor u een afspraak plannen voor het onderhoud. Op deze manier zullen storingen en onnodige reparaties worden beperkt.

Mocht u onverwachts toch een storing hebben, kunt u ons 24/7 bereiken via ons telefoonnummer (door op de 0 te drukken in het bandje).

U kunt natuurlijk ook een eenmalige onderhoudsbeurt aanvragen. U kunt hiervoor het beste ons contacteren via ons telefoonnummer of het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk met u een afspraak maken.

Wilt u gebruik maken van een onderhoudscontract? Vul dan dit formulier in en vermeld hierbij uw adres gegevens, telefoonnummer en het merk en type van de CV-ketel.