Badkamer inspiratie

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Wilt u uw badkamer verbouwen of bent u op zoek naar een geheel nieuwe badkamer in uw nieuwbouwhuis? Dan kunnen wij u helpen!

Al geruime tijd renoveren wij badkamers, plaatsen wij sanitair en denken wij mee met u over uw wensen in uw droombadkamer. Wij kunnen u helpen met inspiratie opdoen in onze showroom (Welbie Sanitair). Daar zullen wij alle tijd voor u nemen om samen te kijken naar uw wensen, om zo een passende aanbieding te doen. Onze medewerkers staan voor u klaar om een 3D tekening te realiseren, een passende offerte op te stellen en samen met de installateur en de tegelzetter uw badkamer te realiseren. Het is een ALL-IN pakket. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken, ons akkoord te geven en voordat u het weet heeft u uw nieuwe droombadkamer.

Ook kleine aanpassingen in badkamers kunnen wij u aanbieden. Is er een lekkage of wilt u het bad eruit? Wilt u een douchecloset of een inloopdouche? Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Samen met Welbie Sanitair kunnen wij dit voor u realiseren.